Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


 Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων Merton Analysis, Public Issue, CPO, Alco και άλλες έχουν γίνει χειρότερες από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες και μας λένε μαλακίες. Εγώ για να βοηθήσω το έργο τους προτείνω να προσλάβουν δημοσκόπους μόνο τους ταξιτζήδες της χώρας για να έχουν ασφαλείς προγνώσεις.
ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ . Ταξιτζής: Κύριε μου επί χούντας τρώγαμε ψωμάκι και τώρα πεινάμε. Επιβάτης :Ναι αλλά τώρα είμαστε ελεύθεροι έχουμε δημοκρατία. Ταξιτζής : Να χέσω εσένα την ελευθερία και την δημοκρατία σου, με αυτά δεν χορταίνει ο κοσμάκης. Επιβάτης : Κόκαλο
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ . Ταξιτζής : Κύριε μου τώρα τελευταία δεν μεταφέρω ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ που βρίσκονται ; Επιβάτης :Είναι όλοι απασχολημένοι με την ανόρθωση της χώρας. Ταξιτζής : Με το μπαρτόν αλλά κρύβονται γιατί τρέπονται να εμφανισθούν τους έφαγε το μαύρο φίδι. Επιβάτης : Κόκαλο.
ΤΡΙΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Ταξιτζής : Κύριε εσύ που είσαι γραμματιζούμενος μπορείς να μου πεις τι είναι το μνημόνιο. Επιβάτης : Είναι η παράκληση βοήθειας προς τους Ευρωπαίους. Ταξιτζής : Κατάλαβα είναι σαν το μνημόσυνο που παρακαλούμε να συγχωρεθεί η ψυχή του μακαρίτη.
Οι διάλογοι είναι πραγματικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου