Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΝΑ ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ



 Αν με την κοινή λογική δεχθούμε ότι ο 1 στους 5 ανθρώπους είναι ο μαλάκας , αγράμματος, ηλίθιος ή συμφεροντολόγους δηλαδή ποσοστό 20/100 του συνόλου τότε το ποσοστό των ηλιθίων ή των μαλακισμένων στους 10.000.000 ανθρώπους ανέρχεται στα 2.000.000. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την αναλογία, και αν έχει αντιρρήσεις ασφαλώς ανήκει στο ποσοστό του 20/100
Αν δεχθούμε ότι στη ζωή επικρατεί πάντα η γνώμη των π...ερισσοτέρων δηλαδή η πλειοψηφία και ότι η γνώμη του 51% υπερισχύει εκείνης του 49% είμαστε υποχρεωμένη με την κοινή λογική να δεχθούμε ότι στο ποσοστό της πλειοψηφίας περιέχει κατ αναλογία και την γνώμη των ηλιθίων που αθροιζομένη με την γνώμη των υπολοίπων δημιουργεί το ποσοστό του 51%. Δηλαδή με άλλες λέξεις ενίοτε επικρατεί στην ανθρώπινη ομάδα η ηλίθια άποψη. Εν ονόματι αυτής της θεωρίας έχουν διαπραχθεί άπειρα και ατιμώρητα κοινωνικά εγκλήματα . Ενδεικτικώς και μόνο αναφέρω ότι ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο ο Αριστείδης εξορίσθηκε ο Χριστός σταυρώθηκε και ο Κολοκοτρώνης φυλακίσθηκε πάντα με αποφάσεις της πλειοψηφίας.
Και όμως υπάρχει λύση. Ο άνθρωπος ανάλογα με το ποινικό μητρώο του την μόρφωση του τις γνώσεις του την κοινωνική του παρουσίας και άλλων κριτηρίων θα λαμβάνει μαζί με το ΦΠΑ το ΑΜΚΑ τα διάφορα ΠΙΝ και ένα άλλον αριθμό εκείνο του εκλέκτορα, κατά το σύστημα του ορισμού ενόρκων στα δικαστήρια. Όταν πρόκειται να ληφθεί απόφαση γενικού ενδιαφέροντος τις παραμονές θα γίνεται κλήρωση σε όλη την επικράτεια των εκλεκτόρων οι οποίοι και θα αποφασίζουν με τον θεσμό της πλειοψηφίας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται τρία τινά. Πρώτον περιορίζεται κατά το δυνατόν η γνώμη των ηλιθίων στη λήψη αποφάσεων. Δεύτερον εκπροσωπείται η κοινωνία κατά τον πλέον αδιάβλητο τρόπο. Τρίτο αδυνατούν οι πολιτικοί να επηρεάζουν με τα γνωστά κόλπα τους εκλέκτορες διότι είναι άγνωστοι σε αυτούς μέχρι την τελευταία στιγμή.
Αυτή τη λύση γνωρίζουν πολύ καλά τα αφεντικά των λαών αλλά δεν την εφαρμόζουν γιατί με την εφαρμογή της θα αυτοκαταργηθούν. Συγκεκριμένα η επιστημονική μέθοδος της παροχής ελευθεριών με την προσφορά της καραμέλας που ονομάζεται δημοκρατία οδηγούνται οι λαούς σε μεταξύ τους τρομακτικές διενέξεις δια την επικράτηση των μεν επί τους δε στο γλείψιμο της καραμέλας και δεν βλέπουν την ουσία του προβλήματος, ούτε υπάρχει ένα νέος Μεσσίας να τους ξυπνήσει. Το αφεντικό ένας ή πολλοί, είναι ήσυχοι γιατί προσφέρουν στον όχλο ελευθερία επιλογής ανάλογη με εκείνη του χωριάτη που στη ζωοπανήγυρη διαλέγει τον καλλίτερο γάιδαρο. Η σημερινή δημοκρατία βοηθούσης της τεχνολογίας είναι η χειρότερη μορφή δικτατορίας με μία μικρή διαφορά ότι τον δικτάτορα κάποτε τον κρεμάς ενώ επί δημοκρατίας δεν γνωρίζεις το αφεντικό για να τον κρεμάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου